Изработка на онлайн магазини и каталози

Изработка на онлайн магазин Варна

Включва всички функции на Фирмени и корпоративни сайтове плюс:

Неограничен брой продукти
Цена според параметър, вариации
Промоции със зададени дати за начало и край
Следене на наличности
Търсене в продукти в сайта и в админ панела
Филтриране на продукти
Бързо описание – с чекчета, иконки и попълване на готови полета
Създаване на табове с допълнителни видове описания в продукта
Принт Версия
Регистрация на потребители / профил, история, любими
Вход с Facebook и Google

уеб дизайн онлайн магазин
изработка онлайн магазин

Пълно управление на продукти с Ексел файл /добавяне и редактиране/
Синхронизация на количествата и цени между два сайта или складова програма
Система за еднопосочно автоматично добавяне на продукти, клиенти, наличности, цени от складова програма към сайта
Прехвърляне на продукти от стар към нов сайт
Търговци с нива с различни отстъпки, всеки вижда цени според отстъпката си
Интеграция на профила на клиента с клиентски карти
Фиксирана "Дата/час на получаване“ с календар и правила
Бърза поръчка /име и телефон за връзка с клиента/
Минимална сума на поръчка
Безплатна доставка над определена сума

Редактиране на поръчката
Код за отстъпка – Ваучер / % отстъпки според кода/
Коментар/оценка след поръчка
Черен списък на проблемни клиенти
Поръчки чрез: Наложен платеж, ППП, банков трансфер, дебитна карта /Stripe, Borika, DSK, MyPos, Paysera/, PayPal, Epay
Интеграция на ЛИЗИНГ от TBI или Unicredit
Доставка с изчисление на база тегло + Вземи от обекта
Автоматично генериране на товарителница за Спиди или Еконт
Генериране на одиторски файл
Интеграция с Ecommerce Tracking
Продуктов католог за Google Ads, Facebook, CheckPrice.bg, Pazaruvaj.com
Възможност за продукти тип „Дигитални продукти“
Възможност за продукти тип „Персонализирани подаръци“

създаване онлайн магазин

Когато клиентът реши да посети вашия онлайн магазин, той трябва да намира висока функционалност, за да е потребителското преживяване на ниво. Лесно, бързо и удобно – от VarnaWeb залагаме на интелигентния подход при изработката на интернет платформи, от които да се пазарува. За нас е важно не само да изглеждат добре, но и да са снабдени с всички онези инструменти, позволяващи извършването на поръчки в няколко стъпки.

Какво е важно при изработката на онлайн магазин

Днес все повече фирми пренасочиха дейността си изцяло към интернет пространството, което предлага безкрайно много възможности за увеличаване на продажбите, за установяване на отлична корпоративна репутация и др. Изработката на електронен магазин поставя ново началото за вас като търговци, като той трябва да е комбинира три неща, за да ви донесе желаните дивиденти – висока естетическа стойност, функционалност и гъвкавост. Друго важно е:
● при изработката на онлайн магазин трябва да се подходи индивидуално – екипът на VarnaWeb ще вземе под внимание фокуса на вашата професионална дейност, персоналните ви изисквания, както и новостите в сферата на дигиталните технологии;
● от значение е да се създаде бизнес сайт за продажба на продукти, който позволява да бъде достъпен за надграждане и развиване за в бъдеще – изработката на онлайн магазина включва още и фокус към бързината, с която се зарежда. Ако потенциалният клиент чака твърде дълго, за да види какво предлагате, вероятността да напусне страницата е много голяма;
● успехът зависи и от дизайна – ключов фактор за високата посещаемост и добрите продажби е визията на вашия онлайн магазин, с чиято изработка можем да се заемем от VarnaWeb. Ще ви помогнем да положите успешен старт в интернет продажбите, които увеличават популярността си с всяка година;
● административният панел, предлагащ удобства за собственика, също трябва да е налице – така ще могат да се изпълняват важни операции като следене на трафика и наличностите, добавяне на продукти и описания към тях, управление на поръчките и др.
Ние можем да ви спечелим с качествено изработване на вашия интернет магазин за продажби, като за направата му ще вземем под внимание фокуса на вашия бизнес, целевата аудитория и преференциите ви относно визията на платформата.

Какви възможности предлагаме

Изработката на фирмен каталог и онлайн магазин е не просто технологичен процес, но и творческа задача. От Varna Web обичаме предизвикателствата и с радост бихме се заели с изготвянето на вашия бизнес проект. За изграждането на интернет платформа предлагаме следните опции:
● въвеждането на продукти без ограничения в броя им – чудесна възможност за съдържателите на онлайн магазина да добавят и премахват стоки, когато пазарният фон го налага. При изработката на вашия интернет портал за продажби може да въведем именно тази опция, с която работата ви ще се улесни значително;
● удобни филтри – за един посетител на сайта е много важно да може да извърши бърза селекция съобразно предпочитанията му за цена и други параметри. Така той няма да губи време в желания от него продукт, а вие ще се превърнете в негов пръв избор за място, откъдето да пазарува;
● възможност за следене на наличните артикули – стоковият мониторинг е задължителен за всеки бизнес с фокус, насочен към търговията. По този начин ще се осъществява добър контрол на наличностите, а за в бъдеще ще се постигне и задоволително финансово изражение;
● регистрация на клиенти – регистрирането им във вашата интернет платформа дава възможност за създаване на потребителски портфейл, който включва история на поръчките, любими продукти и индивидуален профил.

Сред опциите при изработката на онлайн платформа за пазаруване е пълното управление на артикулите с Excel, принт версията, входът през социални мрежи и Google, бързата поръчка, автоматичното генериране на товарителница за куриерска фирма и много още други.

Защо е важно да имате силно онлайн присъствие

Правенето на успешен бизнес е съвкупност от умения и готовност за приемането на нови гледни точки. Пазарът днес е динамичен и изискващ от предприемачите да бъдат гъвкави и с отворен мироглед. От Варна Уеб Дизайн мислим различно и сме готови да ви провокираме с интересни идеи, свързани с изработката на вашия бъдещ онлайн магазин. Много е важно той да бъде представителен и функционален, за да намират клиентите в него наслада за сетивата и чисто практически удобства. Това е водеща предпоставка за увеличаването на продажбите и силния трафик, който е синоним на успех.

Как работим от VarnaWeb

Най-важното нещо за нас са нашите клиенти. Тяхната висока оценка ни мотивира да продължаваме да се развиваме и да предлагаме все по-нови услуги в сферата на дигиталните технологии. При нас ще откриете разнообразни решения като изработката на онлайн магазини и каталози, фирмени сайтове и др. Работим с достъпни цени, така че все повече хора да имат възможност да се възползват от предложенията ни и добрите резултати, които се постигат с тях.
изработка на сайт цена

телефон поискай оферта

изработка на сайт цена
изработка на сайт цена
 
телефон уеб дизайн фирма
телефон уеб дизайн фирма12004-2024 Варна Уеб Дизайн | VarnaWeb.bg,Всички права запазени!