Поддръжка и отстъпки

Поддръжка на сайт Варна

Всички наши клиенти получават от 2 до 5 години след направата на сайта НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА техническа поддръжка.

След изтичането на този период, ако клиента желае да продължим ние да поддържаме сайта, може да си избере от 5 различни плана, с цени започващи от 60 лв на година.

Сайтовете които правим са къстъм изработка /конкретно за клиента/ и могат да се развиват във всякакви насоки и като структура и като функционалност.

Периодично може да се прави оптимизация на сайта, както и редизайн.

Поддръжка уеб сайт
уеб сайт поддръжка

За лоялни клиенти предлагаме отстъпки:
При поръчка на втори сайт
При препоръка довела нов клиент
При поръчка на хостинг услуга за по-дълъг период

Създаването на добре структуриран и функционален сайт е сред важните стъпки при стартирането и подобряването на онлайн бизнеса. Неговата визия също трябва да е привлекателната за целевата аудитория, която ще обърне внимание първо на дизайна му. След като уеб платформата бъде готова, идва ред и на нейната техническа поддръжка, която е нужно да бъде качествена и съобразена с персоналните нужди на конкретната фирма и упражняваната дейността.

Какво включва поддръжката на сайт

Поддръжката на всяка интернет платформа е неразделна част от бизнес стратегията, обхващаща добро класиране при търсещите машини, бързо зареждане на всяка една страница, актуализации, мониторинг, ъпдейти, промяна на съдържанието според моментите нужди, оптимизация, редизайн и др. Най-общо казано, поддържането на една интернет директория включва следните дейности:
● редовна проверка на сайта за грешки – от значение е страницата да бъде винаги актуална и да се придържа към основната тематика. Нейната професионална поддръжка ще гарантира изправността ѝ, а наред с това ще насърчи и входящия трафик;
● обуславяне на атрактивен дизайн – когато той вече не е адекватен спрямо новостите в брашна и развитието на бранда, е важно да се актуализира, за да се задържи вниманието на потребителя;
● актуализации – те са важни за сигурността на вашия сайт, чиято поддържа не бива да бъде пренебрегната. Компоненти като пачове и ъпдейти имат пряко отношение към това бъдещите ви клиенти да се чувстват в безопасност, докато прекарват време в онлайн платформата;
● системни проверки – възможно е да се осъществяват на месечна или седмична база. Защо са важни? Те се правят, за да се провери дали отделните страници зареждат бързо, засичане на пробив, анализиране на статистиката и др.

Всички тези дейности се извършват спрямо новите тенденции в дигиталната среда, която е динамично развиваща се. Екипът на VarnaWeb познава нишата в детайли и можем да ви предложим адекватна къстъм услуга съгласно вашите насоки и тънкости в нишата. Можете да се възползвате от офертата ни срещу достъпни цени, а ако ни се доверите за изработката на вашия сайт, неговата техническа поддръжка ще се извърши от нас напълно безплатно за период от 2 до 5 години.

Защо е важна

Професионалната поддръжка на вашата онлайн платформа е важна за това да знаете, че той е изряден. Освен това, с нейна помощ ще си осигурите постоянна аудитория и силен трафик, добро класиране в Google и висока сигурност. За да сте на предните места в търсещите машини, вашият уеб сайт трябва да разполага с релевантна информация, включваща подходящите ключови думи, интересно съдържание и др.

Затвърдете своя добър корпоративен имидж и се доверете на VarnaWeb за поддръжката на вашия сайт. Ние ще ви помогнем да бъдете винаги в крак с новостите, свързани с дигиталната сфера!
изработка на сайт цена

телефон поискай оферта

изработка на сайт цена
изработка на сайт цена
 
телефон уеб дизайн фирма
телефон уеб дизайн фирма12004-2024 Варна Уеб Дизайн | VarnaWeb.bg,Всички права запазени!